Széndioxid-tartalom meghatározási módszerek összehasonlítása
Die Arbeit weist darauf hin, dass bei der Untersuclumg von Erfrischungsgetränken mit hohem Kohlendioxidgehalt (über 4,0 g/1) CO, Verluste auftreten. Zur Schätzung der Grösse des Verlustes wird ein theoretischer Zusammenhang abgeleitet. Der aufgrund dieses Zusammenhanges berechenbare Verlust wurde au...
Elmentve itt :
Szerző: | Exterde Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81475 |
Hasonló tételek
-
Gyors módszer széndioxid tartalom meghatározására
Szerző: Kristóf Árpád
Megjelent: (1971) -
Metilalkoholtartalom meghatározási módszerek összehasonlítása finomszeszben és szeszesitalokban
Szerző: Garami Győző
Megjelent: (1958) -
Széndioxid meghatározása szénsavas üdítőitalokban
Szerző: Török Szilveszter
Megjelent: (1962) -
Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása
Szerző: Simonné Sarkadi Lívia, et al.
Megjelent: (1985) -
Pálinkák réztartalom meghatározási módszereinek összehasonlítása
Szerző: Beke Éva, et al.
Megjelent: (1980)