Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben
Elmentve itt :
Szerző: | Ojtózy Kristófné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81453 |
Hasonló tételek
-
Hurkakészítmények minőségének vizsgálata és kritikai értékelése
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1969) -
Kávéitalok minőségének alakulása
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1956) -
Teaitalok minőségének alakulása
Szerző: Sebők Lajos
Megjelent: (1956) -
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Büki Istvánné, et al.
Megjelent: (1985) -
A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Kerekes László
Megjelent: (1984)