Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1972
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81453
LEADER 00908nab a2200205 i 4500
001 acta81453
005 20230919084536.0
008 230919s1972 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ojtózy Kristófné 
245 1 0 |a Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ojtózy Kristófné 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1972 
300 |a 159-160 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81453/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf  |z Dokumentum-elérés