"Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái
Elmentve itt :
Szerzők: |
Pauli Péterné Horváth György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81416 |
Hasonló tételek
-
Hosszú ideig tárolt, házi készítésű aszalványok vizsgálata
Szerző: Csóka Mariann, et al.
Megjelent: (2007) -
Keverékzsiradékok minősítési problémái
Szerző: Monori Sándor, et al.
Megjelent: (1964) -
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1977) -
Száraztészta bakteriológiai vizsgálatok fontosabb tapasztalatai
Szerző: Ormay László
Megjelent: (1969) -
Adatok a nagyüzemileg gyártott száraztészta Staphylococcusaureus fertőzöttségének problémájához
Szerző: F. Nagy Erzsébet, et al.
Megjelent: (1969)