Búzaliszt kivonható köztes és tapadó fehérjéinek mennyiségi változásai az utánőrlési paraméterek függvényében
Verfasser trennte 50, 100 und 200 Stunden lang nachgemahlte Weizenmehle mittels Sedimentationsverfahren auf Fraktionen nach spezifischem Gewichte. Nachdem die Mehle bei dem üblichen spezifischen Gewicht von 1,37 auf zwei Teile getrennt wurden, stellte er fest, dass zwecks Trennung der dazwischenlieg...
Elmentve itt :
Szerző: | Rékasi Tibor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81363 |
Hasonló tételek
-
Fajsúly szerint elválasztott búzaliszt frakciók egyes fizikai és kémiai sajátságainak vizsgálata
Szerző: Rékasi Tibor
Megjelent: (1970) -
Állati eredetű élelmiszerekben előforduló szermaradványok mennyiségi változásai
Szerző: Simonffy Zoltán, et al.
Megjelent: (1977) -
A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2007) -
Csicsókaliszt-búzaliszt keverékek és ostyák funkciós tulajdonságainak vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Pintér Gáborné
Megjelent: (2023) -
A rozsliszttartalom meghatározása búzaliszt mellett Strohecker módszerével
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1959)