Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Ojtózy Kristófné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81350 |
Hasonló tételek
-
Húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására alkalmas módszerek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Új módszer húskészítmények fehérjetartalmának meghatározására
Szerző: Kovácsné Márton Piroska
Megjelent: (1966) -
Húskészítmények nitrittartalmának meghatározása gyors módszerrel
Szerző: Ojtózy Kristófné, et al.
Megjelent: (1962) -
Hús és húskészítmények szénhidrát-, nitrát- és fehérjetartalmának meghatározása spektroszkópiás eljárásokkal
Szerző: Czeglédi-Jankó Gézáné, et al.
Megjelent: (1990) -
Húskészítmények mikroflórájának vizsgálata Kubában
Szerző: Nikodemusz István
Megjelent: (1972)