|
|
|
|
LEADER |
00878nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81350 |
005 |
20230914152540.0 |
008 |
230914s1970 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Ojtózy Kristófné
|
245 |
1 |
0 |
|a Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Ojtózy Kristófné
|
260 |
|
|
|a Lapkiadó Vállalat
|b Budapest
|c 1970
|
300 |
|
|
|a 43-47
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81350/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf
|z Dokumentum-elérés
|