Száraztészták Staphylococcus fertőzöttsége
Der Verfasser untersuchte die Infiziertheit von Teigwaren mit Staphylococcus in drei budapester Betrieben. Ausser der Prüfung von Fertigwaren führte er auch viele Phasenversuche durch. Der Teig wird im Rührtrog der Maschinen infiziert und während der Trocknung wächst die Keimzahl an. Mit den bisheri...
Elmentve itt :
Szerző: | Vámos Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81329 |
Hasonló tételek
-
Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata
Szerző: Temesvári János
Megjelent: (1986) -
Eljárás száraztészták-, gabonaőrlemények, péksütemények zsír- és lecitinfoszforsav-tartalmának meghatározására
Szerző: Bachler István
Megjelent: (1955) -
Alma- és körtelé gátló hatása Staphylococcus aureusra
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1963) -
Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata
Szerző: Horváth Brigitta, et al.
Megjelent: (2021) -
Investigation of the antibiotic resistance of staphylococcus species isolated from foods
Szerző: Horváth Brigitta, et al.
Megjelent: (2021)