Baktérium törzsek proteináz termelésének vizsgálata
Zielsetzung der Arbeit war die Isolierung und Selektierung von Bakterienstämmen aufgrund ihrer Produktion von eiweisszersetzenden Enzymen, wie auch Prüfung der Eigenschaften und Züchtungsbedingungen der gebildeten Proteinasen. Verfasser isolierte 84 Stämme aus Mehl-, verschiedenen Gemüse-, Heu- und...
Elmentve itt :
Szerző: | Békés Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81326 |
Hasonló tételek
-
Baktérium-spóraszám meghatározási eljárások
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1971) -
Nagy pektinbontó képességű penészgomba-törzsek kiválasztása
Szerző: Zackel Erna
Megjelent: (1971) -
Vízből kitenyésztett Streptococcus faecalis törzsek gyors differenciálása festék-gátlásos módszerrel
Szerző: Hegedüs Jánosné
Megjelent: (1972) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata III. a purotionin tisztítása és frakcióinak vizsgálata /
Szerző: Békés Ferenc
Megjelent: (1976) -
Humán és brojler csirke eredetű Salmonella Infantis törzsek antibiotikumrezisztenciája és klonalitása
Szerző: Nógrády Noémi, et al.
Megjelent: (2008)