Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata I. bevezetés, purotionin előállítása magyar búzákból /
Die Verfasser beschreiben ihre durch Prüfung des aus einheimischen Weizen selbst gewonnenen Purothionins erhaltenen Resultate. Sie extrahierten das Purothionin aus Weizenmehl BL 112, bestimmten das Molekulargewicht der Fraktionen sowie die Aminosäurenzusammensetzung durch MolekularsiebFraktionierung...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Monori Sándor Kovács Árpád |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81324 |
Hasonló tételek
-
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata II. a purotionin izolálásának metodikai problémái /
Szerző: Békés Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata IV. purotionin frakciók finomabb összetételének vizsgálata /
Szerző: Békés Ferenc, et al.
Megjelent: (1976) -
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata III. a purotionin tisztítása és frakcióinak vizsgálata /
Szerző: Békés Ferenc
Megjelent: (1976) -
Hazai termesztésű búzák sikérfehérjéinek szulfhidril-csoport tartalma
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1964) -
Hazai búzákból készült lisztek lipidjeinek vizsgálata I. gliceridek és zsírsavösszetételük /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1971)