Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása
Verfasser gibt eine kurze Übersicht über die Bestimmungsmöglichkeiten der biologischen Wertigkeit von Lebensmitteleiweiss. Er fasst die chemischen, biologischen und mikrobiologischen Methoden zusammen und bespricht ihre Vor- und Nachteile. Er weist darauf hin, dass die Verwertbarkeit der Eiweisse fü...
Elmentve itt :
Szerző: | Hegedűs Mihály |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81323 |
Hasonló tételek
-
Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata
Szerző: Hegedűs Mihály, et al.
Megjelent: (1974) -
Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál
Szerző: Farkas Józsefné
Megjelent: (1970) -
Néhány fehérjeforrás biológiai értékének vizsgálata Tetrahymena pyriformis W módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1974) -
Elektroforézis és alkalmazása az élelmiszerfehérjék elválasztásában
Szerző: Hajós Gyöngyi
Megjelent: (1993) -
Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszerfehérjék lúgos kezelése során
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1978)