Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Die Verfasser prüften den Vitamin C-Gehalt von Treibhauspflanzen wie auch Freilandgemüse und Osbt im Vorfrühling, sowie dessen Änderung in zwei nacheinander folgenden Jahren, mit der Titrationsmethode von Tillmanns und einer papierchromatographischen Methode. Obzwar mit der ersteren die Dehydroascor...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jeney Endre Kovács Eszter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81290 |
Hasonló tételek
-
Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Csipkebogyó C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Angyal György, et al.
Megjelent: (1955) -
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982) -
Hazai zöldségfélék nitráttartalma
Szerző: Kádas Lajos
Megjelent: (1976)