C-vitamin gyors meghatározása élelmiszerekben rétegkromatográfiás úton I.

Der Verfasser reduzierte die Ascorbinsäure im Vitamin C-haltigen Extrakt der Lebensmittel, hernach bildete er aus der enstehenden Dehydroascorbinsäure das Osazon. Dasselbe wurde von den störenden Begleitstoffen diinnschichtchromatographisch getrennt. Die als Fliessmittel verwendete Mischung von Benz...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Petró Ottóné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1968
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81275

Hasonló tételek