Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise
Die Elektrophorese kann bei der Analyse von Kohlenhydraten, Verbindungen mit sauerem oder phenolischen Charaker, sowie Farbstoffen der Lebensmittel erfolgreich angewendet werden. Anhand dreier Beispiele aus der Praxis: quantitative Analyse eines Polysacchaiid-Hydrolysates, Trennung der Mischung zwei...
Elmentve itt :
Szerző: | Örsi Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1968
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81264 |
Hasonló tételek
-
Fehérjék és egyéb nitrogéntartalmú anyagok elektroforézises vizsgálata
Szerző: Varga János
Megjelent: (1968) -
Szénhidrátok papírkromatográfiája
Szerző: Tóth Mihály
Megjelent: (1966) -
Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1961) -
Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére
Szerző: Schall Eszter, et al.
Megjelent: (2022)