Az összes sótartalom meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcsszörpökben
Verfasser vergleicht im einleitenden Teil seiner Arbeit die auf vollständigem lonenaustausch gegründeten Salzbestimmungen vor allem prinzipiell mit den durch traditionelle Aschenbestimmungen und Leitfähigkeitsmessungen entstehenden beschränkten Möglichkeiten. Des Weiteren beschreibt er ein Verfahren...
Elmentve itt :
Szerző: | Sarudi Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81235 |
Hasonló tételek
-
Hangyasav és ecetsav meghatározása gyümölcslevekben és gyümölcshúsokban
Szerző: Heltai László, et al.
Megjelent: (1956) -
Egyszerű polarimetriás módszer glükóz meghatározására dzsemekben és gyümölcsszörpökben
Szerző: Hussein M. A., et al.
Megjelent: (1976) -
Szappanok összes zsírsavtartalmának gyors meghatározása
Szerző: Bátyai Jenő
Megjelent: (1963) -
Pálinkák réztartalmának komplexometriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966) -
Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966)