Eljárás C-vitamin-tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján II. az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása és az aszkorbinsav mennyiségi meghatározása /
Verfasserin arbeitete ein für papierchromatographische Trennung und quantitative Bestimmung des Osazones der aus Ascorbinsäure durch Oxidation gebildeten Dehydroascorbinsäure geeignetes Verfahren aus. Die mit der Methode von Roe dargestellten Osazone trennt sie nach Filtrierung und Lösung in Aethyla...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindnerné Szotyori Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81220 |
Hasonló tételek
-
Eljárás a C vitamin tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján I. az oszazonok képződését befolyásoló tényezők /
Szerző: Lindnerné Szotyori Katalin
Megjelent: (1967) -
Eljárás C-vitamin tartalom meghatározására az oszazonok papírkromatográfiás elválasztása útján III. a dehidroaszkorbinsav-oszazon állandósága és izomerizációja savanyú közegben /
Szerző: Lindnerné Szotyori Katalin
Megjelent: (1967) -
Módosított eljárás А-vitamin mennyiségi meghatározására
Szerző: Géczy György
Megjelent: (1962) -
A lipidek papírkromatográfiás meghatározása
Szerző: Lukácsné Hágony Piroska
Megjelent: (1966) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958)