D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben II. a D vitamin és ergoszterin elkülönítése és meghatározása /
Die Verfasser arbeiteten zur Extrahierung von Vitamin D und Ergosterin aus Hefemilch bzw. Trockenhefe zwei verschiedene Methoden aus. Die erste eignet sich nur zur Bereitung des getrockneten Produktes, die zweite nur für die Milch. Für mit beiden Verfahren gewonnene Auszüge ist im Falle der Anwesenh...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Spanyár Pál Blazovich Márta Gábor Istvánné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81209 |
Hasonló tételek
-
D vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben I. a vizsgálati módszerek felülvizsgálata modelloldatokban /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1967) -
D-vitamin és ergoszterin meghatározása takarmányélesztőben III. egyes tényezők szerepe a D-vitamin keletkezésénél besugárzás hatására takarmányélesztőtejben /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1968) -
B2 vitamin mennyiségi meghatározása
Szerző: Kalman A.
Megjelent: (2005) -
Fűszerpaprika kapszaicin-tartalmának meghatározása rétegkromatográfiás úton
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1969) -
Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1958)