A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára
Bei der Untersuchung von Süsswasserfischen ist zur Unterstützung der organoleptischen Prüfergebnisse auf Konsumsfähigkeit, sowie zur Beurteilung der mikrobiologischen Verunreinigung von Süsswaren die Resazurinprobe gut anwendbar. Bei dem Fischfleisch wird die Probe durch Einwaage von 1 g des zu prüf...
Elmentve itt :
Szerző: | Bíró Géza |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81180 |
Hasonló tételek
-
Tartósítóipari adalékanyagok mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálata
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1972) -
Analitikai technikák az élelmiszerek mikrobás szennyezettségének gyors vizsgálatára
Szerző: Farkas József, et al.
Megjelent: (2008) -
Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1966) -
Egyes édesipari készítmények és nyersanyagaik mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Főzy Istvánné, et al.
Megjelent: (1961) -
Édesipari technológia gyakorlatok
Szerző: Gyimes Ernő, et al.