Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása
Die unter der Leitung der I. F. С. C. gebildete Internationale Arbeitskomission setzte sich die Schaffung von einheitlichen, reproduzierbaren Untersuchungsmethoden für Röstkaffee zwecks internationaler Normung zum Ziele. Die Verfasser führten im Rahmen dieser Arbeit vergleichende Untersuchungen mit...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Telegdy-Kováts Magda Szilasné Kelemen Magda Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81163 |
Hasonló tételek
-
Néhány klorogénsav meghatározási módszer kritikai tanulmányozása
Szerző: Szilasné Kelemen Magda, et al.
Megjelent: (1973) -
Csemegekukorica zsengeségének meghatározására szolgáló viszkozimetriás módszer
Szerző: Sebők András, et al.
Megjelent: (1983) -
Élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló egyszerű módszer
Szerző: Lindner Elek
Megjelent: (1959) -
Az üdítőitalok szénsav tartalmának meghatározására szolgáló egyes módszerek kritikai értékelése
Szerző: Kristóf Árpád, et al.
Megjelent: (1974) -
A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1960)