Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Pataky Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81158 |
Hasonló tételek
-
Néhány hidegkonyhai készítmény mikrobiológiai minősítése indikátor mikroflórájuk alapján
Szerző: T. Rockenbauer Ágnes, et al.
Megjelent: (1978) -
Vagdalthús-gombócok üzlethálózatban való sütésének higiéniai kérdései
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1967) -
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1977) -
A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1966) -
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1970)