A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései
Die Bestimmung der Menge des nassen Klebers wirft viele Probleme auf (Qualität der zur Teigbereitung und Waschung dienenden Flüssigkeit, Umstände der Teigbereitung und Waschung etc.). Am zweckmässigsten scheint die wässerige Teigbereitung auf maschinellem Wege und die Kleberauswaschung unter genau a...
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81096 |
Hasonló tételek
-
A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
Szerző: Al-Himdani A., et al.
Megjelent: (1989) -
Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával
Szerző: Kántor Dávid Balázs, et al.
Megjelent: (2006) -
Tárolási kísérletek néhány polietilén fóliába csomagolt sütőipari termékkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1959) -
Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1960) -
Élelmiszerek reológiai sajátságai és mérésük alapelvei
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1975)