Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIX. gyümölcseink almasav, borkősav, citromsav tartalma félérett és érett állapotban /
Im Obst kommen unter den organischen Säuren in grösster Menge Apfel-, Wein- und Zitronensäure vor. Diese drei Säuren wurden von den Verfassern im ausgepressten Obst vermittels papierchromatographischer Trennung bestimmt. Nach Entwicklung mit dem Reagens nach Schweppe wurde mit Hilfe des Densitometer...
Elmentve itt :
Szerzők: |
W. Jurics Éva Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - gyümölcsök |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81084 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIV. néhány oxifahéjsav típusú cserzőanyag meghatározása növényi élelmiszerekben /
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVIII. zöldség- és /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965)