Könyvismertetés
Elmentve itt :
Szerzők: |
Falusi Zsuzsa Draskovics Imelda |
---|---|
További közreműködők: |
Neumann Ralph Molnár Pál Arnold S. |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1984
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
30 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - könyvismertetés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81008 |
Hasonló tételek
-
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1983. évi XXIX. kötetéről
Szerző: Draskovics Imelda
Megjelent: (1984) -
Beszámoló a II. Peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben című szimpóziumról Budapest, 1980. december 9. /
Szerző: Draskovics Imelda
Megjelent: (1981) -
Könyvismertetés
Szerző: Harkayné Vinkler Margit, et al.
Megjelent: (1987) -
Könyvismertetés Dr. Ralph Neumann - Dr. Pál Molnár: Sensorische Lebensmitteluntersuchung - Eine Einführung, 2. völlig neu bearbeitete Auflage Fachbuch verlag Leipzig, 1991. /
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1991) -
Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás /
Szerző: Szarvas T.
Megjelent: (1990)