A cukor mikrobiológiai minőségének alakulása
According to the food industrial experiences the microbiological qualiti of beet sugar, used as an ingredient, has an effect on the keeping qualit yof the products of theutilizing industries, it can cause quality deterioration (spoilage). Analysing the trend of the microbiological quality of sugars...
Elmentve itt :
Szerző: | Kerekes László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1984
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
30 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81007 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
Szerző: Büki Istvánné, et al.
Megjelent: (1985) -
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1970) -
Kávéitalok minőségének alakulása
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1956) -
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
Szerző: Pesti Katalin, et al.
Megjelent: (1974) -
Teaitalok minőségének alakulása
Szerző: Sebők Lajos
Megjelent: (1956)