Centrifugálási idő meghatározása oldószer-extrakciós tejpor zsírvizsgálatnál
The centrifuging time belonging to given r. p. m. values of the Funke-Gerber firms’s super-vario centrifuge was examined by one way analysis of variance in the determination of fat content in milk powder. The preconditions of the calculation (normality and identity of variance) were examined by Saph...
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1984
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
30 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81005 |
Hasonló tételek
-
A tejpor szabad zsírtartalmát és oldhatóságát befolyásoló néhány tényező vizsgálata
Szerző: Truyen Tran The
Megjelent: (1975) -
Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése
Szerző: Uzonyi Györgyné, et al.
Megjelent: (1986) -
A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása
Szerző: Rácz Endre, et al.
Megjelent: (1980) -
Oldószer- és reagens-szennyezők zavaró hatása a klórozott szénhidrogénszer maradványok meghatározásánál
Szerző: Draskovics Imelda, et al.
Megjelent: (1977) -
Biotin mikrobiológiai meghatározása élelmiszereink biotintartalma /
Szerző: Molnár László
Megjelent: (1976)