Forralt bor vizsgálata
Eine Methode wurde zur Bestimmung der Qualität des Glühweins auf Grund der Messung des titrierbaren Säuregehaltes des Glühweins und des Ausgangsmaterial dienenden Weins, sowie der Messung der Brechungsindices entwickelt. Nach den Untersuchungen können auf Grund der Verhältnisse des Kaliumgehaltes un...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Siska Elemér Magyari Ágnes Englert Dezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1982
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
28 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszerminőség |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80949 |
Hasonló tételek
-
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása amperometriás módszerrel
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1972) -
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása közvetett, voltametriás titrálással
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1973) -
Borok sárgavérlúgsó igényének meghatározása amperometriás módszerrel
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1974) -
Borászati termékek kénessavtartalmának meghatározása
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1977) -
Ivóvizek szulfáttartalmának módosított gravimetriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1968)