Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II.

Untersuchungen wurden durchgeführt, um den Gehalt an Rohfaser und an Diätfasern von drei verschiedenen Mustern von Weizenkleie, ferner von Mohrrüben, Kopfkohl und Rettich zu bestimmen. Der Rohfasergehalt wurde nach den Vorschriften der Ungarischen Norm MSz 6830/7-78, während der Gehalt an Diätfasern...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Horváthné Mosonyi Magda
Rigó János
Hegedűsné Völgyesi Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80907

Hasonló tételek