Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II.
Untersuchungen wurden durchgeführt, um den Gehalt an Rohfaser und an Diätfasern von drei verschiedenen Mustern von Weizenkleie, ferner von Mohrrüben, Kopfkohl und Rettich zu bestimmen. Der Rohfasergehalt wurde nach den Vorschriften der Ungarischen Norm MSz 6830/7-78, während der Gehalt an Diätfasern...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváthné Mosonyi Magda Rigó János Hegedűsné Völgyesi Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80907 |
Hasonló tételek
-
Diétás rost III. néhány zöldségféle diétás rost tartalmának vizsgálata /
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda
Megjelent: (1983) -
Különböző hazai és külföldi eredetű étkezési korpaminták diétás rost tartalmának vizsgálata I.
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda, et al.
Megjelent: (1980) -
Élelmiszerek egyes rost-frakcióinak vizsgálata
Szerző: Tekes Lajosné, et al.
Megjelent: (1992) -
Egyes diétás élelmiszerek ásványi anyag tartalmának vizsgálata
Szerző: Lásztity Alexandra, et al.
Megjelent: (1983) -
Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata
Szerző: Török Attiláné, et al.
Megjelent: (1994)