Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben IV. patulin meghatározás kapilláris gázkromatográfiával /
Von den zur Bestimmung des Patulins dienenden Methoden ist das dünnschicht - chromatographische Verfahren (TLC) nur zur Untersuchung von solchen Apfelsäften und Apfelkonzentraten geeignet, die mit einer Patuiinkonzentration von mehr als 50 fig/kg verunreinigt sind. Mit der kapillaren Gaschromatograp...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bata Árpád Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 2 |
Kulcsszavak: | Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80883 |
Hasonló tételek
-
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben V. Néhány fuzariotoxin párhuzamos kimutatása kapilláris gázkromatográfiával /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1982) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben III. a T-2 toxin meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1980) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben I. Kapilláris gázkromatográfia alkalmazási lehetősége hazai gabonák zearalenon (F-2 toxin) tartalmának meghatározására /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1980) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben II. Zearalenon (F-2 toxin) meghatározása spektrofluorométerrel /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1980) -
Mikotoxin vizsgálati eredmények a hazai élelmiszerekben
Szerző: Ácsné Kovacsics Loréna, et al.
Megjelent: (2007)