Konzervipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás mérése cirkóniumtartalmú roncsolmányból
Der Proteingehalt von zehn verschiedenen Produkten der Konservenindustrie wurde in dem ZrO,-haltigen zersetzten Muster mit zwei unterschiedlichen Methoden: und zwar durch Destillierung des Ammoniaks und mit dem spektrophotometrischen Verfahren bei Anwendung von Natriumhypochlorit bestimmt. Ein Vergl...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cseh Éva Cseh Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Spektrofotometria |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80878 |
Hasonló tételek
-
Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1978) -
Konzervipari termékek réz- és óntartalmának váltóáramú polarográfiás meghatározása
Szerző: Juhász Endréné, et al.
Megjelent: (1980) -
Piroszénsavdietilészter spektrofotometriás meghatározása
Szerző: Török Gábor, et al.
Megjelent: (1961) -
Vanillin ultraibolya spektrofotometriás meghatározása
Szerző: Hajdú Károlyné
Megjelent: (1986) -
A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei
Szerző: Heltai László, et al.
Megjelent: (1962)