Korszerű élelmiszer-mintavételi eljárás kialakításának feltételei
Elmentve itt :
Szerző: | Szarvas Tibor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80877 |
Hasonló tételek
-
Mintavételi és feldolgozási eljárás az élelmiszer-bakteriológiai gyakorlatban
Szerző: Hoch Róbertné, et al.
Megjelent: (1977) -
Vizsgálati módszerek jelentősége a korszerű élelmiszer minősítésben
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1975) -
A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten = Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in budapest
Szerző: Szunyogh Gábor
Megjelent: (2016) -
Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in Budapest = A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten
Szerző: Szunyogh Gábor
Megjelent: (2016) -
Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottságának 27. üléséről
Szerző: Tóth Tiborné
Megjelent: (2006)