Konzervipari termékek réz- és óntartalmának váltóáramú polarográfiás meghatározása
Zur Bestimmung des Metallgehaltes von Konservenprodukten pflänzlichen und tierischen Ursprungs wurden vergleichende Untersuchungen mit Quadratwellen- und Wechselstrompolarographie, ferner mit Spektrophotometrie durchgeführt. Die entwickelten polarographischen Methoden ermöglichen eine gleichzeitige...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Juhász Endréné Borusné Böszörményi Nóra Kémery Tibor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80855 |
Hasonló tételek
-
Konzervipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás mérése cirkóniumtartalmú roncsolmányból
Szerző: Cseh Éva, et al.
Megjelent: (1981) -
Konzervipari Kutatóintézet tevékenységének gyakorlati eredményei
Szerző: Szenes Endréné
Megjelent: (1985) -
A kalcium meghatározása módosított komplexometriás eljárással csont és tej hamuból
Szerző: Borusné Böszörményi Nóra
Megjelent: (1974) -
Borászati termékek kénessavtartalmának meghatározása
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1977) -
A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei
Szerző: Heltai László, et al.
Megjelent: (1962)