Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ivanovics Magdolna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1979
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 25 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80827
LEADER 00906nab a2200217 i 4500
001 acta80827
005 20230830131303.0
008 230830s1979 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ivanovics Magdolna 
245 1 3 |a Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ivanovics Magdolna 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1979 
300 |a 199-200 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 25 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80827/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1979_05-06_199-200.pdf  |z Dokumentum-elérés