Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása természetes szinezékanyagokban gazdag élelmiszerekben
Eine mehrfache rückstandsanalytische Methode wird zur Bestimmung des Gehaltes von farbstoffreichen Lebensmitteln an Organophosphat-Pestiziden (Dimethoat, Formothion, Trichlorphon, Mevinphos, Chlorphenvonphos, Phosphamidon) beschrieben. Die Muster werden mit Acetonitril extrahiert, das Extrakt an ein...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kőmíves Tamás Márton Attila Ferenc Dutka Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1978
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
24 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80790 |
Hasonló tételek
-
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása liofilezett almában
Szerző: Katona Ábrisné, et al.
Megjelent: (1977) -
Beszámoló a "peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben" c. szimpóziumról
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1977) -
Organofoszfát peszticidmaradvány meghatározása fűszerpaprikában
Szerző: Kőmíves Tamás, et al.
Megjelent: (1977) -
Beszámoló a II. Peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben című szimpóziumról Budapest, 1980. december 9. /
Szerző: Draskovics Imelda
Megjelent: (1981) -
Tiokarbamát herbicidmaradványok meghatározása növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Fodorné Csorba Katalin, et al.
Megjelent: (1978)