Triptofántartalom meghatározása hús és húskészítményekben

Zwei Methoden wurden zur Bestimmung des in Peptidbindung anwesenden Tryptophangehaltes von 61 Mustern von Fleisch und Fleischprodukten angewendet, die Bestimmung wurde mit unhydrolysiertem Protein mittels der Reagenzien p-Dimethylaminobenzaldehyd bzw. Glyoxalsäure durchgeführt. Die mit den zwei Meth...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Rékasiné Szombati Éva
Presa Caballero Orlando
Mihályiné Kengyel Vilma
Körmendy László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1978
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 24 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80762

Hasonló tételek