A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Elmentve itt :
Szerző: | Szakál Sándor |
---|---|
Testületi szerző: | Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpózium (10.) (1977) (Szczecin) |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszer-higiénia - konferencia - beszámoló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80757 |
Hasonló tételek
-
Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1966) -
Élelmiszer Minőségellenőrzés X. Tudományos Konferenciája
Szerző: Pollák Lászlóné
Megjelent: (1994) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában X. gamma-aktivációs analízis /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (1993) -
A mikrobiológiai élelmiszerbiztonság tükröződése a hazai élelmiszer eredetű megbetegedések alakulásában
Szerző: Fehér Ágnes
Megjelent: (2008) -
Az MTA-ÉKB Élelmiszer-mikrobiológiai Munkabizottság ülése, 2003. december 4.
Szerző: Vad Marianna
Megjelent: (2004)