|
|
|
|
LEADER |
01081nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta80757 |
005 |
20230829100310.0 |
008 |
230829s1977 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Szakál Sándor
|
245 |
1 |
2 |
|a A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szakál Sándor
|
260 |
|
|
|a Lapkiadó Vállalat
|b Budapest
|c 1977
|
300 |
|
|
|a 273-274
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 23 No. 5-6
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszer-higiénia - konferencia - beszámoló
|
710 |
|
|
|a Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpózium (10.) (1977) (Szczecin)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80757/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_273-274.pdf
|z Dokumentum-elérés
|