A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szakál Sándor
Testületi szerző: Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpózium (10.) (1977) (Szczecin)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszer-higiénia - konferencia - beszámoló
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80757
LEADER 01081nab a2200217 i 4500
001 acta80757
005 20230829100310.0
008 230829s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szakál Sándor 
245 1 2 |a A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szakál Sándor 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 273-274 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszer-higiénia - konferencia - beszámoló 
710 |a Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpózium (10.) (1977) (Szczecin) 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80757/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_273-274.pdf  |z Dokumentum-elérés