Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben
Elmentve itt :
Szerző: | Kottász József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80753 |
Hasonló tételek
-
Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (2007) -
Érzékszervi tesztek tapasztalatai
Szerző: Zukál Endre, et al.
Megjelent: (1980) -
Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata = Comparative sensory analysis of dried apple
Szerző: Antal Tamás, et al.
Megjelent: (2013) -
Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál
Szerző: Szabó Erzsébet, et al.
Megjelent: (1987) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991)