|
|
|
|
LEADER |
00858nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta80753 |
005 |
20230829094203.0 |
008 |
230829s1977 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Kottász József
|
245 |
1 |
0 |
|a Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kottász József
|
260 |
|
|
|a Lapkiadó Vállalat
|b Budapest
|c 1977
|
300 |
|
|
|a 271-272
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 23 No. 5-6
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80753/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_271-272.pdf
|z Dokumentum-elérés
|