Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kottász József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80753
LEADER 00858nab a2200205 i 4500
001 acta80753
005 20230829094203.0
008 230829s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kottász József 
245 1 0 |a Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kottász József 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 271-272 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80753/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_271-272.pdf  |z Dokumentum-elérés