Organofoszfát peszticidmaradvány meghatározása fűszerpaprikában
Ungarischer Gewürzpaprika enthält eine grosse Menge von Carotinoidfarbstoffen, die über ähnliche Löslichkeits- und Sorptioneigenschaften verfügen als die Organophosphorverbindungen. Infolgedessen sind die international angenommenen Methoden der Pestizidanalytik - mit Rücksicht auf die ungenügende Ka...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kőmíves Tamás Katona Ábrisné Márton Attila Ferenc Dutka Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Fűszerpaprika |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80746 |
Hasonló tételek
-
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása liofilezett almában
Szerző: Katona Ábrisné, et al.
Megjelent: (1977) -
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása természetes szinezékanyagokban gazdag élelmiszerekben
Szerző: Kőmíves Tamás, et al.
Megjelent: (1978) -
Tiokarbamát herbicidmaradványok meghatározása növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Fodorné Csorba Katalin, et al.
Megjelent: (1978) -
Tiokarbamát-maradványok gáz - folyadék kromatográfiás meghatározása
Szerző: Enkler Zsigmond, et al.
Megjelent: (1983) -
Beszámoló a "peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben" c. szimpóziumról
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1977)