Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó András Bogáncs János Gundorin A. Nyikolaj Kovács Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80743 |
Hasonló tételek
-
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában III.
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1982) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában II.
Szerző: Szabó András, et al.
Megjelent: (1979) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában X. gamma-aktivációs analízis /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (1993) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában IV.
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1982) -
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában VI. aktiválás töltött részecskékkel /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1988)