A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vajda Ödön
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80719
LEADER 00906nab a2200205 i 4500
001 acta80719
005 20230828091251.0
008 230828s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vajda Ödön 
245 1 2 |a A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vajda Ödön 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 70-79 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80719/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_03_070-079.pdf  |z Dokumentum-elérés