A patulin előfordulása és hatástalanítása az élelmiszerekben I.

Die Aufmerksamkeit wird auf Patulin, ein der gefährlichsten Mykotoxine gelenkt. Es wird eine Zusammenfassung der Literatur über die Analytik dieses Toxins — m it besonderer Rücksicht auf die Dünnschichtchromatographie — gegeben. Die Umstände der Bildung des Toxins in Lebensmitteln und ihre Stabilitä...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Farkas Józsefné
Schreiner Ernőné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80709

Hasonló tételek