A patulin előfordulása és hatástalanítása az élelmiszerekben I.
Die Aufmerksamkeit wird auf Patulin, ein der gefährlichsten Mykotoxine gelenkt. Es wird eine Zusammenfassung der Literatur über die Analytik dieses Toxins — m it besonderer Rücksicht auf die Dünnschichtchromatographie — gegeben. Die Umstände der Bildung des Toxins in Lebensmitteln und ihre Stabilitä...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Farkas Józsefné Schreiner Ernőné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80709 |
Hasonló tételek
-
A patulin előfordulása és hatástalanítása az élelmiszerekben II.
Szerző: Farkas Józsefné, et al.
Megjelent: (1978) -
В. cereus előfordulása élelmiszerekben
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1963) -
Mikotoxin vizsgálatok élelmiszerekben IV. patulin meghatározás kapilláris gázkromatográfiával /
Szerző: Bata Árpád, et al.
Megjelent: (1981) -
Klórpropanolok és glicidol-észterek előfordulása élelmiszerekben - irodalmi áttekintés
Szerző: Bognár Erzsébet
Megjelent: (2017) -
Arzén élelmiszerekben
Szerző: Szerleticsné Túri Mária, et al.
Megjelent: (2009)