A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kismarton Károly Spanyár Pál |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80684 |
Hasonló tételek
-
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1974) -
Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1978) -
Élelmiszeripari kutatások eredményei III. növényolajipari kutatások gyakorlati eredményei /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1983)