Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kismarton Károly
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1976
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 22 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80643
LEADER 00905nab a2200205 i 4500
001 acta80643
005 20230826105908.0
008 230824s1976 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kismarton Károly 
245 1 3 |a Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kismarton Károly 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1976 
300 |a 4-16 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 22 No. 1-2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80643/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_004-016.pdf  |z Dokumentum-elérés