A fűszerpaprika színezéktartalmának meghatározására szolgáló Benedek-féle és a vékonyrétegkromatográfiás módszer összehasonlító vizsgálata

Vergleichende Untersuchungen wurden mit der in Ungarn als Bestimmungsverfahren des Farbstoffgehaltes des Gewürzpaprikas angenommenen Benedekschen Methode und mit einer im Institut für Konservenindustrie und Paprikaindustrie entwickelten dünnschichtchromatographischen Methode durchgeführt. Die Ergebn...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Harkayné Vinkler Margit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1975
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 21 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Fűszerpaprika
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80615

Hasonló tételek