A nitrát-ion direkt meghatározása húsipari termékekből
Das Absorptionsmaximum des Buthylhydroxytoluols (BHT) wurde in verschiedenen organischen Lösungsmitteln studiert. Eine rasche, einfach durchführbare Grenzwertmethode wurde zur Bestimmung von BHT in Speise-Schweinefett entwickelt. Im wesentlichen besteht die Methode aus einer Reinigung einer Lösung d...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Selmeci György Aczél Attila Péter Szilveszter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80614 |
Hasonló tételek
-
Erjesztett takarmányok ammóniatartalmának direkt potenciometriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (1987) -
Szójakészítménnyel gyártott húsipari termékek szójatartalmának meghatározása
Szerző: Szabó Edith
Megjelent: (1984) -
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976) -
A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben
Szerző: Selmeci György
Megjelent: (1973) -
A butilhidroxitoluol (BHT) meghatározása étkezési sertészsírból
Szerző: Selmeci György, et al.
Megjelent: (1975)