A Thiry-féle Coli- és Eccotrop táptalajok használhatósága a tej és tejtermékek bakteriológiai vizsgálata céljából
Die Nährböden Colitrop und Eccotrop vom Thyri-Typ sind in über eine minimale laboratoriumstechnische Ausrüstung verfügenden und in gut instrumentierten Milchbetriebslaboratorien gleicherweise geeignet, die Anwesenheit von Mikroben der Familien Enterobacteriaceae (mit Ausnahme von Salmonella typhi),...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Dósáné Dobos Kovács Mária Nagy István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 3 |
Kulcsszavak: | Bakteriológia - élelmiszerek, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80605 |
Hasonló tételek
-
A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének néhány problémája
Szerző: Jánossy Gyuláné
Megjelent: (1971) -
Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1976) -
Tej és tejtermékek hamisítása, és a hamisítás kimutatására alkalmas analitikai módszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2020) -
Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1967) -
Üdítő italok bakteriológiai vizsgálata
Szerző: Vámos Gyula
Megjelent: (1970)