Kombinált szenzorikus próba alkalmazása pörköltkávé minőségének számszerű értékelésénél
Die mit einer Dreifachprobe kombinierte, auf Punktwertung fussende Beurteilung a) gibt Angaben zur Kontrolle zur Leistungs- und Beurteilungsfähigkeit der Mitglieder des Beurteilungsausschusses, und zur Auswahl der geeigneten neuen Mitglieder, b) vermindert die Streuung der Ergebnisse durch Beseitigu...
Elmentve itt :
Szerző: | Örsi Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80589 |
Hasonló tételek
-
Műszeres és szenzorikus reológia
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása
Szerző: Telegdy-Kováts Magda, et al.
Megjelent: (1966) -
Összefüggés friss és elkészített marhahús szenzorikus és műszeres puhaságmérési eredményei között
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1975) -
Kombinált módszerek alkalmazása dobozolt virsli tartósítására
Szerző: Incze Kálmán, et al.
Megjelent: (1971) -
Módosított oxidáz-próba
Szerző: Szita Géza
Megjelent: (1985)