A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása
A közlemény ismerteti a SETARAM gyártmányú mikro-DSC készülék jellemzôit és mûködésmódját. Az elvégzett tájékozódó vizsgálatok kiterjedtek többek között sertés- és csirke-izomszövetek, húspépek és tojás fehérjéinek különféle fizikai és kémiai behatások által befolyásolt hôdenaturációs folyamatainak...
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
40 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80524 |
Hasonló tételek
-
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2007) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2006) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2004) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2004) -
Beszámolók élelmiszertudományi és -minőségügyi rendezvényekről
Megjelent: (2004)