A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása

A közlemény ismerteti a SETARAM gyártmányú mikro-DSC készülék jellemzôit és mûködésmódját. Az elvégzett tájékozódó vizsgálatok kiterjedtek többek között sertés- és csirke-izomszövetek, húspépek és tojás fehérjéinek különféle fizikai és kémiai behatások által befolyásolt hôdenaturációs folyamatainak...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 40 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80524

Hasonló tételek