Módszerek nyomelemek meghatározásához
Elmentve itt :
Szerzők: |
Greber P. Heppler Ch Hodel Ch Lang H. R. Mauser R. Reust J. B. Seltner H. D. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1993
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
39 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80474 |
Hasonló tételek
-
Adatok mikroorganizmusok sugárérzékenységének meghatározásához
Szerző: Kiss István
Megjelent: (1971) -
Táblázatok szénsavas üdítőitalok szárazanyagtartalmának meghatározásához
Szerző: Somfay Márta
Megjelent: (1962) -
Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966) -
Módosított mintaelőkészítési eljárás a higany atomabszorpciós meghatározásához
Szerző: Vidáné Poroszlay Borbála, et al.
Megjelent: (1985) -
Adatok az etilalkohol (víztelenített szesz) kozmaolaj tartalmának meghatározásához
Szerző: Kolos Ede, et al.
Megjelent: (1964)